lauantai 29. kesäkuuta 2013

Turku Design Now!

Turku on täynnä pieniä putiikkeja, joista löytyy paikallista käsityötä. Edellisen elämän suosikki Tonfisk Design  on meidän osaltamme saanut väistyä sisustustavaran lisäksi turkulaisia vauvanvaatteita myyvien Punaisen Norsun ja Turku Design Now!:n tieltä. Ensinnäkin siksi, että keittiömme on kansoitettu Tonfiskilla. Toiseksi siksi, että turkulaisten suunnittelijoiden luomupuuvillaiset vauvanvaatteet ovat uskomattoman söpöjä.

Turku Design Now! on koonnut useita pienyrittäjiä saman katon alle. Nyt yhdestä liikkeestä saa muun muassa niin Punaisen Norsun, Klo Designin, Tonfiskin kuin KUI Designinkin tuotteita. Vaimo on mennyt tästä kaupasta sekaisin jo alkuvuodesta. Nyt Pikku-Karhun kasvupyrähdykset ja kesän vauvasynttärit tarjoavat mainion tekosyyn ravata liikkeessä harva se päivä! Lastenvaunuilla vanhaan puutalorakennukseen on hieman hankala mennä, mutta piha-alue toimii mainiosti vaunuparkkina.  Sisäänkin asti vaunuilla toki pääsee muutaman rapun yli kantamalla. Vaunut voi jättää eteistilaan ilman, että ne ovat muiden asiakkaiden tiellä. Palvelu on todella asiantuntevaa ja lapsiystävällistä. Tiskin takanakin seisoo useimmiten kukas muu kuin KUI Designin suunnittelija iha ite.

Turku Design Now! on
vauvanvaatteita etsivän karkkikauppa.
Liikkeen sijaintikin on romanttinen - Fortuna-kortteli on osa unohdettua Turkua, vaikka se seisoo keskustassa aivan joen vieressä. Korttelia on jo parin kesän ajan yritetty ahkerasti herättää henkiin, ja se näkyy onnistuneen. Turku Design Now!:ssa ei voi vain käydä kuin missä tahansa kaupassa: sinne täytyy pujahtaa kuin varkain aamupäivän jokirantakävelyltä, ja ostosten jälkeen mennä johonkin viereisistä kahviloista ihastelemaan löytöjä.

Tänään ostoskassiin paketoitiin ystävän tyttärelle syntymäpäivälahjaksi menevä KUI Design Pupuset -mekko. Ihanaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti