maanantai 19. elokuuta 2013

Kylläpä on kulttuuria: JÅ-karnevaali

-karnevaali valtasi jokirannan viime viikon lauantaina. Viime tingassa Aivoparin tavoittanut karnevaali tarjosi monta kokemusta tiiviissä paketissa. Bad Ass Brass Bandin soitto kuului mukavasti valloittamamme jäätelöbaarin terassille, sitä seuraava Teatterisillan sambaesitys vielä paremmin. 

Teatterisillalla näkyi ja kuului samba. Ay-ay-ay!
Jokirantaan tuodut aktiviteetit tuli koluttua melkoisen ahkerasti läpi, vaikka kaikki ei oikein auennut. Katuun piirtäminen on kuitenkin aina hauskaa - ja tarpeeksi yksinkertaista - joten Vaimo käytti tuttuun tapaan tilaisuuden hyväkseen. Hulavanteen pyörittämistaitojaan esittelemään Puolisoa ei saanut millään ilveellä, vaikka kotona harjoittelu on tehnyt aloittelijasta jo ihan amatöörikelpoisen. Ei mennyt läpi Vaimon kehu. Puoliso sirkustaiteilee edelleen neljän seinän sisällä.

Tanssiva joulukuusivaras esiintyi myös katutasossa.
Auransillan kupeeseen pystytetty lava tarjosi sekin katsottavaa. Tanssiva joulukuusivaras steppaili ensin karnevaaliyleisön joukossa ja nousi sitten lavalle sooloilemaan. Tanssiteatteri ERI:n Kuoleva joutsen herkisti Vaimon, vaikka esitys oli kovin lyhyt ja sitä häiritsi huomion kiinnittyminen katutaiteen luomiseen. Tä oli ihan kiva. Kokonaisuutena lavashow ei ollut tarpeeksi taidokas herättääkseen ihastusta, mutta mikäs siinä. Kiintopiste olikin itse tekemisessä, ei vierestä seuraamisessa.

Kaikki JÅ-karnevaalin elementit eivät ihan auenneet.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti